Alkotás

2024.07.24. 14:08

Kolodko-szobor Esztergomban! Mini Pumuklival fotózkodhatunk a Kis-Duna sétányon

Esztergomba érkezett Pumukli, akivel most bárki találkozhat a Kis-Duna sétányon. Kolodko Mihály szobrászművész alkotása a városba látogató turisták körében is hamar népszerű lehet.

Walczer Patrik

A szobrot Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere mutatta meg közösségi oldalán. A videóban Pumukli is „megszólal”, a jelenetben természetesen Pusztaszeri Kornél esztergomi születésű színész, szinkronszínész keltette életre a mesehőst. A város polgármestere Pusztaszeri Kornél és Kolodko Mihály jelenlétében „avatta fel” az alkotást.

Esztergomba érkezett Pumukli, akivel most bárki találkozhat a Kis-Duna sétányon. Kolodko Mihály szobrászművész alkotása városba látogató turisták körében is hamar népszerű lehet.
Kolodko Mihály Pumukli-szobrot készített Esztergom számára
Forrás: Facebook/Kolodko Art

Érdekesség, hogy a szobrászművész a Kolodko Art nevű oldalára néhány is kikerült egy kép Pumukliról, a bejegyzés alatt rögtön többen találgatni kezdték, hogy hova kerül. A mesehős természetesen elnyerte a felhasználók tetszését, akikben minden bizonnyal nosztalgikus érzéseket is keltett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában