Adomány

2024.07.21. 16:22

Jótékonysági varratás: állatvédőknek gyűjtöttek a tetoválók

Jótékonysági tetováló napot rendezett Komáromban Kolozsvári Arnold. Több barátjával együtt sorra készítették a tetoválásokat annak érdekében, hogy minél magasabb összeget adhassanak át az állatvédőknek.

Kemma.hu

Már reggel nyolc óra előtt gyülekeztek az érdeklődők a jótékonysági tetováló alkalom napján. A Random Day nevet viseli rendezvényt Kolozsvári Arnold tetováló szervezte meg. Lapunknak elmondta, a Random Dayt először szűk ismerősi körben hirdette meg, második alkalommal azonban már mintegy nyolcvan embert szólítottak meg a kezdeményezéssel. A harmadik alkalomnak a Generációk háza adott otthont, Arnold pedig több tetoválót is meginvitált, hogy csatlakozzanak a jótékonysági akcióhoz.

Sorra készültek a tetoválások a jótékonysági varratáson
Sorra készültek a tetoválások a jótékonysági varratáson
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A Rex Komáromi Állatvédő alapítványnak gyűjtöttek, a jelenlévő tetoválók ugyanis nagy állatbarátok. Kolozsvári Arnoldék a komáromi menhelyről fogadták örökbe kutyájukat.

Az adományozott összegtől függően lehetett kis, közepes és nagy tetoválást kérni. A kategória kiválasztása után darts táblán kellett kidobni egy számot. Amelyik szám kijött, azt a mintát varrták fel a résztvevőknek. Természetesen semmi sem volt kötelező és cserélgetni is lehetett. Aki nem szeretet volna tetoválást, az matricák, pólók, nyomtatott képek közül válogathatott, a gyerekek pedig lemosható tetoválást kaptak a szervezőktől.

Az eseményhez az alábbi tetoválók csatlakoztak: Berecz Dorina, Takács Anna, Markó-Borsody Tamara, Hacsik Bianka és Hír Viktor.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában