Balesetmegelőzés

2024.07.12. 12:25

Blue Combat Day Oroszlányban

Most szombaton érkezik a Blue Combat Day a városba. A baleseti helyszín ezúttal is az oroszlányi Szent Borbála téren lesz.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán jelentette be, hogy idén is Oroszlányba költözik a Blue Combat Day.

Blue Combat Day Oroszlányon
Blue Combat Day Oroszlányon
Fotó: Viszló Balázs

A Blue Combat Day, azaz a Nagy Rendőrnap most szombaton is várja egész nap az érdeklődőket Oroszlányon. A résztvevők különböző prevenció előadásokon vehetnek részt, így tehát kipróbálhatják a borulás szimulátor, a police medic eszközöket, és az ujjlenyomat vételt is.

Megismerkedhetnek a régi rendőregyenruhákkal, valamint az eszközökkel, és a kicsik nagy örömére pedig a rendőr-, tűzoltó- és mentőautókat is megnézhetik kívül-belül.

A tavaly is nagy sikert arató baleset szimuláció a nap zárásaként, 17 órakor kezdődik. Az eseményt a vármegyei rendőrség a katasztrófavédelemmel és az Országos Mentőszolgálattal együttműködve valósítja meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában