Falunap

2024.07.22. 18:24

Nehezen vettek búcsút az Apostol együttestől Kisigmándon

Az Apostol együttes is fellépett az idei kisigmándi falunapon. A településre rengeteg rajongó érkezett, a koncert előtt teljesen megtelt a sörsátor.

Kemma.hu

Sokan várakoztak az Apostol koncertjére Szandi fellépése után. A közeli parkolók teljesen megteltek, aki későn érkezett, az sokat sétálhatott a sportpályáig.

Az Apostol slágereket sokan ismerték a falunapon
Az Apostol slágereket sokan ismerték a falunapon
Fotó: 24 Óra / Forrás: Körtvélyfáy Dina

Hosszas technikai beállás után, a tervezethez képest egy kicsivel később, de végül elkezdődött a koncert, először a zenekar vezetője és alapító tagja, Németh Zoltán énekelte el Vándor, milyen az út című dalt.

Ezt követően megérkezett a színpadra Meződi József is és felhangzott a Eladó, kiadó most a szívem, a Nem tudok élni nélküled, az Okosabban kéne élni, a Nincs szerencsém, a Nehéz a boldogságtól búcsút venni, a Bármit mondasz szeretlek, a Ma este felmegyek majd hozzád, a Kislány vigyázz!, a Szeretlek éjjel, szeretlek nappal és a Homokvár, légvár, kártyavár is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában