Felháborodás

2024.06.04. 17:44

Mikor nyit ki a strand?

Ismét nem figyelt oda és nem a jó gazda gondosságával járt el a baloldali városvezetés. Felháborodott és sommás véleményt mondott Papp Péter Fidesz-KDNP-s képviselő az oroszlányi strand kapcsán.

Kemma.hu

Megrongált kerítés és hatalmas gaz. Ez a látvány fogadja az oroszlányi strand vendégeit. Illetve fogadná, ha nyitva lenne. 

Strand Oroszlányban
Strand: hosszú évek óta elhanyagolt a terület
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra


Úgy leélte a strandot az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre, hogy 80 millió forintba kerülne a felújítása. Röviden így foglalható össze Papp Péter képviselő felháborodása, aminek hangot is adott a képviselők legutóbbi közgyűlésén.

– A 2013-ban majd 200 millióért felújított strand bezárása óta minden történt ott, csak ezek szerint karbantartás nem – fogalmazott Papp Péter Fidesz-KDNP-s képviselő. Szerinte egy ekkora felújítás és néhány év használat után elfogadhatatlan, hogy csaknem 80 milliót kellene a strand újranyitására költeni. 

Nem a jó gazda gondosságával járt el a baloldali vezetés, amikor bezáratta a strandot

– tette hozzá.
Takács Károly kormánypárti polgármesterjelölt korábbi nyilatkozata szerint konszolidált, áttekinthető és ellenőrzött költségvetést érdemel Oroszlány. Nagy szívfájdalom neki az oroszlányi strand helyzete, aminek felújítását elkezdték ugyan, de nem tudták folytatni, mert a baloldal bezáratta 2014-ben. Összesen két évig volt víz a medencében, azóta is üresen áll.

Ígérete szerint várható a strandfelújítás és egy középmedence építtetése is szerepel a tervben – említette Takács Károly a feladatokat, amikkel mindenképp foglalkozni akar megválasztása esetén. 

A strand ügyén kívül más „téglák” is maradtak

Például a volt Arany-iskola épület fejlesztését, a Szolgáltatóházét, ahol jelenleg a kormányablak és a munkaügyi központ működik és ahová egy új postát, valamint a polgármesteri hivatalt is átköltöztették volna. Modern és korszerű központi hivatali rendszer „tégláit” hagyta hátra Takács Károly 2014-ben, amit a baloldal nem akart, vagy nem tudott folytatni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában