Ne maradj le!

2024.06.02. 18:30

A megmérgezett válogatottól az ország szökevényéig

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kiprich József mai napig biztos benne, hogy megmérgezték őket

Június másodika az egyik legszomorúbb napja a magyar labdarúgásnak. A Bányász csillagával felálló magyar válogatott ezen a napon szenvedett megsemmisítő vereséget a szovjet csapattól. Az okokat pedig a mai napig keresik, a magyar foci egyik legnagyobb talánya, hogy mi történt Mexikóban. A legnépszerűbb magyarázat a tésztakúra miatti rosszullétek, Kipu szerint megmérgezték őket. Visszaaemlékezés a fekete napra.

Saját vízre vágyik a tatabányai csapat

Amióta tízcsapatos a női vízilabda első osztálya, ilyen jól még egyszer sem szerepelt a tatabányai együttes. A Tatabánya Women's Water Polo gárdája ugyanis a nyolcadik helyen zárták a pontvadászatot. 

A tatabányai XVC akna története képekben - PODCAST

A XVC akna történetét mutatta be képekben Dallos István helytörténész, fotóművész a Képes Történelem ötvenegyedik részében. Sugár Gabriella beszélgetett vele.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

Sikeres volt a horgász rekordkísérlet a tatai Cseke-tavon +fotók, videó

A Komárom-Esztergom Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) szervezésében rekordkísérletre került sor a hétvégén a tatai Cseke-tavon, az „egyszerre, egyidőben spiccbottal horgászó család” kategóriában. A rekordkísérlet minden résztvevő örömére sikerrel végződött.

Minden, amit a a külföldről pénzelt hálózatról, és annak embereiről tudni lehet

Így jutottak a pénzek kamu tanácsadó szerződéssel egy autókölcsönző cégen át Karácsony Gergely kampányába.

Elcsípték az ország szökevényét, Foltost (videó)

A kutya több száz kilométert tett meg, mire sikerült elkapni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában