Kérdőív

2024.06.25. 11:13

Kérdőívvel méri fel vármegyei önkormányzatunk a közszolgáltatások hozzáférhetőségét

Vármegyénk önkormányzata a településein elérhető szolgáltatásokról végez lakossági felmérést a következő napokban. A lakosság kérdőív kitöltésével véleményt nyilváníthat az adott településen a közszolgáltatások hozzáférhetőségével kapcsolatban.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom vármegye településein elérhető szolgáltatásokról végez lakossági felmérést. Vármegyénk lakossága elmondhatja véleményét, hogy a településén miképpen vélekedik a közszolgáltatások hozzáférhetőségével kapcsolatban. 

A vármegyei önkormányzat egy kérdőívet hozott nyilvánosságra a közszolgáltatásokkal kapcsolatban.

Fontos a véleménye! Elmondhatja mit gondol, az Ön lakóhelyén elérhető egészségügyi, oktatási-nevelési, valamint kulturális és szociális szolgáltatásokról. A vármegyei önkormányzat programja feltérképezi a szolgáltatáshiányokat annak érdekében, hogy olyan intézkedések fogalmazódjanak meg, amelyek megvalósításával erősíthető a szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés – írták közleményükben.

A kérdőív demográfiai adatokkal kezdődik, rákérdez arra, hogy a vármegyén belül melyik járásban él, mi a legmagasabb iskolai végzettsége. Majd részletesen rákérdez arra, hogy mennyire elégedett a lakóhelyén a különböző szolgáltatásokkal: az utak, a köz-, és lakóépületek állapotával, a közművel, a köztisztasággal, a közbiztonsággal, a közösségi közlekedéssel, valamint az internethálózat lefedettségével.

A szociális szolgáltatások szekcióban a kisebbséggel való viszonyra is rákérdez, míg a közösségi szolgáltatásoknál a szabadidő eltöltése témakör kerül előtérbe. Felméri, hogy mennyire elégedett a lakosság a kulturális létesítményekkel: a művelődési házzal, a színházzal, múzeummal, valamint a könyvtárral, de rákérdez a sportszolgáltatásokra is. 

Az önkormányzat köszöni, amennyiben válaszaival hozzájárul a vármegyei szolgáltatások jövőbeni fejlesztését megalapozó dokumentumok elkészítéséhez, mellyel segíti munkájukat. A kérdőív összesen 18 kérdésből áll, kitöltése nagyságrendileg 10 percet vesz igénybe. A kérdőív itt érhető el.

Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel, észrevételekkel az alábbi e-mail címen fordulhatnak: [email protected]. Az önkormányzati projektről bővebb információ itt érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában