Celebmustra

2024.05.05. 19:50

Lemondott a Nutelláról, hogy legyőzze a világot a bombázó - ilyen volt celebjeink hete

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az esztergomi színház igazgatójának tehetséges lánya, Horányi Juli, az olimpiai bronzérmes tatabányai cselgáncsozó, Csernoviczki Éva, a tatai aranytorkú énekes, Pápai Joci, az oroszlányi fitnesz bombázó, Kocsis Alexandra, a gyönyörű tatabányai influenszer, Kunu Alexandra, valamint Berki Mazsi került be. Lássuk is, mi történt a celebekkel az elmúlt napokban!

Nincs cukibb a neten ennél a celebvideónál

Kunu Alexandra újra és újra elvarázsolja az Instagram népét. Saját szépsége pedig olykor elhomályosul – pedig ez nagy szó – kisfia mellett.

Berki Mazsi nem is akárhol és nem is akármin szeli az utakat!

A tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi legújabb Instagram-posztjában Olaszországból, azon belül is Romából üzent rajongóinak. A fotón jól látható, hogy Mazsi nagyon élvezi az utazást, és egy igazán impozáns robogón szeli az utakat.

A munka ünnepén is keményen dolgozott magán Horányi Juli

Horányi Juli, az esztergomi várszínház direktorának lánya előszeretettel enged bepillantást életébe közösségi oldalain. Legutóbb például az Instagram-oldalán osztott meg magáról néhány képet edzés közben.

Nutellától az Arnold Classicig: az oroszlányi bombázó legyőzte önmagát

Az oroszlányi bombázó elárulta a sikere titkát. Kocsis Alexandra felhagyott a nutella evésével és egy új ént épített fel, ami az Arnold Classic megnyeréséig repítette.

Tündéri mosoly: közös fotón kisfiával Csernoviczki Éva

A tatabányai olimpiai bronzérmes cselgáncsozó életében hatalmas a boldogság. Csernoviczki Éva kisfia a napokban lett 1 éves. A nagy múltú sportoló Instagramján közös fotót is megosztott gyermekével, amit a követői is imádnak.

Pápai Joci megint odatette: képeken a fergeteges buli

Május elején indul a Pápai Joci és a Rózsák nevet viselő turné. Ennek első állomása a budapesti Óhegy parkban megrendezett koncert volt, amely a szintén az Instagramján közzétett fotók alapján ezúttal is remekül sikerült.

Tündéri anya-lánya fotó: nagyot nőtt Berki Krisztián kislánya

Igazi nagy lány lett már Emmácskából. Berki Krisztián második gyermekéről édesanyja töltött fel új fotót Instagramjára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában