Nyalánkságok

2024.05.13. 19:54

Ennél lángost? Kovászos uborkát, sóskát vagy kürtőskalácsot? Cukrászdába kell értük menni

Kovászos uborka, körtés parmezános sajttorta, sóska, vagy tejfölös fokhagymás lángos. Ez csak néhány példa arra, milyen ízű fagylalt kapható Tatabánya nagymúltú cukrászdájában. Ha ez még nem lenne elég, a tölcsért sem akármilyen formában lehetett kérni pénteken.

Kemma.hu

Tatabányán a sárberki cukrászdában mindig kitalálnak valami ínyencséget. Legutóbb például kürtőstölcsérben járt a fagylalt.

Fagylalt kürtőstölcsérben
Fagylalt vagy puding kürtőstölcsérben? Tatabányán lehetséges
Fotó: Veizer Sugár Gabriella / Forrás:  24 Óra

A Stopban kilencszázkilencven forintért lehetett választani a megoldások közül: fagylaltot vagy pudingot kérni az extrém tölcsérbe. Nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen és hasonló megoldásokkal lepik meg a vendégeket, mert jól tudják, akkora rá a kereslet, hogy minden az utolsó szemig elfogy. Így volt ez péntek délután is. Többszáz kürtőstölcsérrel készültek a cukrászok.

Fagylalt különlegességek: készülhetnek az ízlelőbimbók!

És persze fagylalt különlegességekkel is. Az extrém ízek kedvelői most nagyon figyeljenek. Jól megfért egymás mellett a levendula, a keksztekercs, a mangó, a kovászos uborka, a parmezános sajttorta és a sóska is. Korábban volt tejfölös fokhagymás lángos, ami olyan népszerű, hogy meg kellett ismételni az akciót. Túrós tészta is kapható volt már. Persze nem tányéron, tégelyben, fagylaltként.

Már fagylaltban is kapható lángos
Forrás:  beküldött

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában