Szakrendelés

2024.04.24. 16:41

Itt az igazság az oroszlányi ápolási intézetről

Április 23-án a sajtóban félreérthető információk jelentek meg az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet ellátásával kapcsolatban. Az egészségügyi intézmény reagált lapunknak.

Wágner Zsanett

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott e-mailben mindenkit megnyugtat az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet

Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet reagált lapunknak.
Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet ellátása zavartalan
Fotó: Flajsz Péter

Azt írják, hogy a járóbeteg szakrendelésén az ellátások továbbra is zavartalanul működnek. Továbbá a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy a térség lakossága a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesülhessen Oroszlányban.

Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet járóbeteg szakrendelésén az ellátások továbbra is zavartalanul működnek

A bőr-és nemibeteg-ellátás változatlan formában, szerdai napokon 8-16 óra között várja a betegeket. Az ultrahang diagnosztika heti 10 órában működik, hétfőtől-péntekig 9-11 óra között. Az ortopédiai szakrendelés május 1-jétől kéthetente 4 órában fogadja a rászoruló betegeket. A klinikai onkológia szakellátás szüneteltetésére a betegérdekek figyelembevételével került sor. Annak érdekében, hogy átmeneti idő alatt is folyamatosan biztosítható legyen a magas szintű, komplex és teljes körű betegellátás, ez a szakrendelés átkerült a Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórház Onkológiai Szakrendelésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában