Ne maradj le!

2024.04.25. 19:00

A balos városvezetésnek nem volt fontos a bánhidai körforgalom a nap legfontosabb híreiben

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A balos városvezetésnek nem volt fontos a bánhidai körforgalom, de Gál Csaba megépítteti

Gál Csaba, a Fidesz-KDNP tatabányai polgármesterjelöltje számolt be arról, hogy megválasztása után biztonságosabbá teszi a város egyik neuralgikus csomópontját. A bánhidai körforgalom építése, bár négy éve betervezték a költségvetésbe, végül nem volt fontos sem a balos a polgármesternek, sem a körzet DK-s képviselőjének, aki egyébként alpolgármester is.

Már egy csecsemő életfunkcióit is tudják vizsgálni +fotók

Több mint egymillió forint értékben kerültek műszerek a tatabányai Szent Borbála Kórházba. Az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. adományából két új műszert vásároltak, amit megmutattak lapunknak.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

Budapesten energiaitalos dobozzal dobálják, nálunk ritkán támadják a buszsofőröket

Fontos feladatot látnak el a közlekedésben, mégis időnként bántalmazás áldozataivá válnak. Pest vármegyében sokszor kellett értesíteni a rendőrséget inzultus miatt, vármegyénkben viszont ritka a támadás, jobban tisztelik a buszsofőröket.

Erdei Zsolt a Dózsa Sportiskola diákjainak tartott előadást

A magyar ökölvívás ikonikus alakja tiszteletét tette a tatabányai Dózsa Sportiskolában. Erdei Zsolt egy előadás keretében mutatta meg az ökölvívás alapjait a gyerekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában