Elismerés

2023.12.16. 08:50

Ezekre a fiatalokra egész Oroszlány büszke lehet: íme, a város jó tanuló, jó sportolói

Átadták a Jó tanuló, jó sportoló elismeréseket a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban azoknak, akik névsoráról novemberben döntött az oroszlányi testület.

Wágner Zsanett

Elismerték a sportban és tanulásban is kiváló diákokat

Forrás: oroszlany.hu

Az érintett kiválóságokat, felkészítő edzőket, testnevelő tanárokat, iskolaigazgatókat, a biztos hátteret és támogatást nyújtó szülőket, családtagokat dr. File Beáta jegyző köszöntötte, majd Lazók Zoltán polgármester intézett ünnepi szavakat az áldozatos munkájuk eredményeiért elismerésre váró jó tanulókhoz, akik egyben jó sportolói is Oroszlánynak. 

– Régi igazság, hogy a sport megmutatja, ki vagy és kivé lehetsz. Megtanít kitartóan, magunkért és egymásért is küzdeni, tisztességesen győzni, vagy akár emelt fejjel veszíteni – fogalmazott a városvezető a köszöntő beszédében. Ezután a rendezvény a Bius Zumba Team műsorával folytatódott, majd Lazók Zoltán és Ruják András, az oroszlányi kosárlabdacsapat játékosa gratulált mindazon tanulóknak, akik idén átvehették az elismeréseket. 

Karatéban ért el sikereket Deli Norbert, Kárász Richárd, Dobák Levente Ferenc, Fehér Nóri, Kapdos Dávid, Kéri Kamilla, Mayer Maja, Szász Adrienn valamint Vadász Krisztina. Kajakban Bacsányi Krisztina Jázmin, Bacsányi Viktória Letícia, Boros Abigél, Börcsök Márta Vivien, Kovács Euniké Veronika, Schattinger Zsófia, Tóth Anna, Setét Albert, és Vágó Kiara vehetett át díjat. 

Kosárlabdában Cozma Patrik, Czermann Zétény, Flekenstein Milán, Horváth Balázs István, Kőhalmi Gergely István, Lazók Zsigmond, Magyar Benjámin, Pap Gergő, Rosta Márton Domonkos, Urszán Bence jeleskedett. Mazsorettben Horváth Léda, Rácz Anna, Sudár Hanna. Súlyemelésben Mikhel Eszter, dzsúdóban Áncsák Kitti Bettina és Kiara Manna, valamint Földes Lilien, Takács Kristóf és Varga Regina.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában