Imázsfilm

2023.09.10. 07:53

Jót mulattak együtt a Bábolnai Kukorica Fesztiválon (fotókkal)

Bővelkedett eseményekben az utóbbi napokban Bábolna. A gazdanapok mellett a Kukorica Fesztivált is most rendezték a településen.

Körtvélyfáy Dina

A Dancing Queens fitnesz csoport is nagy sikert aratott

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

A fesztivál már csütörtökön kezdetét vette, hagyományosan a bábolnai alkotók tárlatával. Pénteken az Anna and the Barbies koncertjével folytatódott a buli, a legtöbb program azonban szombaton várta az érdeklődőket.

A programoknak ezúttal is a szabadidőpark adott otthont. A gyerekprogramok már délelőtt várták a kicsiket, sokan játszottak a Virgonckodó játszóparkban. Ügyességi fajátékokat lehetett kipróbálni, óriási buborékokat fújni, de mint minden alkalommal, a ládavasút is nagy népszerűségnek örvendett. A Szivárvány Kölyökkuckóban arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozás, lufihajtogatás várta az érdeklődőket.

Kora délután Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke, dr. Veres Zoltán vármegyei jegyző és dr. Horváth Klára polgármester köszöntötte a közönséget. Valamennyien jó szórakozást kívántak, majd Romanek Etelka átadta a vármegyei önkormányzat által készített települési imázsfilmet dr. Horváth Klárának. A 13 perces alkotást az érdeklődők LED-falon tekinthették meg.

A délután kezdő műsorait helyi fellépők adták, elsőként a Cseperedők Néptánc Egyesület lépett színpadra, majd a Harmónia Táncstúdió következett. A Holdfény Mazsorett Csoport után a Tiamo Moderntánc Egyesület jött, akik nemrégiben tartottak gálát a településen. A csoportokban most akadtak hiányzók, de ez a színvonalon nem látszott, óvodástól az idősebbekig mindenki kitett magáért. Mint kiderült, az idősebb táncosok már saját koreográfiákat is készítenek.

A Senior Örömtáncosok megmutatták, hogy nem csak a húszéveseké a világ, majd a Dancing Queens fitnesz csoport tagjai következtek. A helyi fellépők után Peter Srámeket várták, azonban a fiatal énekes egy kissé megváratta a közönséget, így körülbelül húsz perccel később kezdődött el a koncert. Srámek rajongók pedig akadtak bőven, voltak, akik a fényképével ellátott pólóban érkeztek. Az este nagy fellépője a Wellhello volt, a csapat nagy bulit csapott Bábolnán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában