Ne maradj le!

2023.07.30. 19:21

A nap legfontosabb hírei - 2023.07.30.

Összefoglaltuk a vasárnapi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Négyszeresére nőtt az Edutus Egyetemre felvettek száma. Összesen 560 új hallgató kezdheti meg tanulmányait. A diákok kétharmada az Edutus tatabányai székhelyén fog tanulni, ami kiemelten fontos eredmény, hiszen az egyetem célkitűzései között szerepel, hogy Komárom-Esztergom vármegye egyetemeként közvetlenül szolgálhassa ki a lokális munkaerőpiac igényeit a magasan képzett munkaerő tekintetében.

Mennyibe került az iskolakezdés? Így osztja be a pénzt egy tatabányai anyuka. Ugyan még csak július végét írjuk, de továbbra is vannak lelkes édesanyák, akik az óvodai ballagás után már egymásnak adják a kilincset a papírboltokban. Az idén sem volt ez másként, ráadásul korai tanszerkörképünk aktualitását adta, hogy egyre több szülő hisz a folyamatos bevásárlásban. Így az akár 150 ezer forintos iskolakezdés nem egy összegben terheli meg a családi kasszát.

Falufesztivál és támogatás: így ünnepeltek Szomódon +fotók, videó. Ismételten a Gyerekperem és a Perem Rockfesztivál várta a helyieket és az érdeklődőket a szomódi falufesztivál pénteki napján.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Napvilágra kerültek egy második világháborús rejtély részletei. Hetvennyolc éves titokra derítettek fényt a Had- és Kultúrtörténeti Egyesület tagjai. Közösségi oldalukon tették közzé egy második világháborús rejtély részleteit.

Indulása óta több mint 650 ezren keresték fel az online árfigyelő oldalt. Július elsejei indulása óta több mint 650 ezer látogató kereste fel az online árfigyelő weboldalát - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Divatos kihívás miatt tartóztattak le a rendőrök egy 11 éves kislányt. Hamis bejelentéssel foglalta le az egyenruhásokat, végül megbilincselve vitték el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában