Magyar Autóklub

2023.06.30. 15:40

Dr. Farkas Károly baleset-megelőzési tevékenységét díjazták

Már öt esztendeje annak, hogy Magyar Autóklub Közép-Dunántúli Regionális Szervezetének elnöke, dr. Farkas Károly az autóklub országos küldöttgyűlésén átvehette az autósszervezet egyik legmagasabb kitüntetését, a Szent Kristóf Klubérem arany fokozatát.

P.J.

Dr. Farkas Károly kitüntetése

A kiváló szakember most újabb elismerésben részesült az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság (ORFK-OBB) elnöke dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy ugyanis az Ezüst Emlékérem jutalomban részesítette a régiós elnököt.

A megyénkben tevékenykedő szakember a kitüntetést a közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett kiemelkedő munkája, valamint az ORFK-OBB Baleset-megelőzési tevékenységének támogatása elismerésként érdemelte ki. Erről az az oklevél és emlékérem is tanúskodik, amelyet Komárom-Esztergom Megyei Rendőr Főkapitányság megyei baleset-megelőzési bizottságának elnöke ünnepélyes keretek között nyújtott át dr. Farkas Károlynak, megköszönve a hosszú ideje kiválóan működő szakmai együttműködést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában