Bakancsos koncert

2023.06.10. 20:05

A Szelim-barlangban csendültek fel a kórus hangjai: ismét velük énekelt a közönség +fotók

Az elmúlt napok esőzése után többszöri helyszíni szemlét tartottak a szervezők, és úgy döntöttek, megtartják a már hagyományos, Bakancsos koncertet, amelyre ismét rengetegen voltak kíváncsiak.

Sz. N.

A két kórus együtt énekelt a Szelim-barlangban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Különleges hangok, egyedülálló hangzás, meghatódott hallgatóság. Az időjárás is megkegyelmezett a Bárdos Lajos Vegyeskórus és a Tatabányai Árpád Gimnázium Vegyeskarának közös hangversenyének a Szelim-barlangban. Az elmúlt napok esőzése után többszöri helyszíni szemlét tartottak a szervezők, és úgy döntöttek, megtartják a már hagyományos, Bakancsos koncertet, amelyre ismét rengetegen voltak kíváncsiak. A két kórus külön-külön is dalra fakadt. A klasszikusok mellett felcsendült többek között a Beatles egyik slágere, a Yesterday is, amelyet a jelenlévők együtt énekeltek az előadókkal. 2014 óta szervezik a koncertet, amely a kórusok egyik leglátogatottabb eseménye. A Szeimann Zsuzsanna vezette kórusok ismét könnyeket csaltak sokak szemében. Minden egyes színvonalas előadás után vastapsot kaptak a fiatalok és idősek. A koncertre ingyenes buszjáratok is indultak, így még többen ellátogattak Tatabánya egyik meghatározó rendezvényére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában