Nóta

2023.05.25. 17:30

A dunaszentmiklósi harmonikás új klippel jelentkezett, lehet, te is benne vagy

Herczog Ricsi legújabb szerzeménye a Budai-nóták, amely már az ötödik olyan klip a harmonikástól, amely a legnagyobb videomegosztón is megjelent.

Kemma.hu

Herczog Ricsi új klippel zárta a 2022-es esztendőt. Sokat nem kellett várni a rajongóknak, hogy ismét valami újat lássanak és halljanak a dunaszentmiklósi harmonikástól, ugyanis most ismét egy új videoklipje debütált a legnagyobb videómegosztón.

Ricsi Budai-nóták című nótájának klipjében kedves pillanatok és fotók kaptak főszerepet. Fellépéseiről, bulijairól készült fotók és videorészletek idézik meg az igazi partihangulatot. A végeredményt látva és hallva egészen biztos sokaknak támad kedve táncolni és mulatni. Azok számára, akik fel is bukkannak a klipben, még különlegesebb lehet Ricsi új szerzeménye.

Ricsinek ez már az 5. dala és klipje volt, ami megjelent a YouTube-on. A 2 évvel ezelőtt megjelent Sramli-mix című szerzeménye már 46 ezres nézettségnek örvend, de a Mulatós-mixe is 20 ezres megtekintés felett jár már.

Korábbi beszélgetésünk során Ricsi úgy fogalmazott, hogy az év második felében szeretne egy új produkciót is a színpadra vinni egy eddig még tőle nem látott hangszerrel. Nyáron az új dalaihoz minimum 1 videoklipet szeretne forgatni, amelyben édesapjának és szeretett autójának is nagy szerepet szán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában