Adomány

2023.05.17. 07:00

A BorgWarner aranyszívű dolgozói 4 milliárd lépéssel 22 ország legjobbjai lettek

Az oroszlányi BorgWarner globális versenyben nyert majd' hatmillió forintot. Ezt osztotta most szét három szervezet között.

W. Zs.

Sokan léptek egy cél érdekében a BorgWarnernél

Forrás: BorgWarner/Facebook

Összesen 15 ezer eurót, azaz csaknem 6 millió forintot adományozott a BorgWarner Oroszlány Kft. az SOS Gyermekfalvak, a Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítvány és a Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány részére, olvasható a cég Facebook-oldalán. Mint kiemelték, ezt a sikert nem érhették volna el oroszlányi dolgozóik nélkül, akiknek nagyon hálásak elkötelezettségükért és aktivitásukért! 

A hivatalos átadó ünnepséget a cég telephelyén tartották, az eseményen a szervezetek képviselőin kívül tiszteletét tette Lazók Zoltán polgármester is. A városi portál beszámolója szerint Fejéregyházi-Kozó Anett HR-igazgató úgy fogalmazott a megnyitóbeszédében, hogy a BorgWarner a térség egyik legnagyobb foglalkoztatójaként elkötelezetten támogatja a helyi szervezeteket a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A tavalyi évben a BorgWarner Moves, azaz egy sporttevékenységekkel kapcsolatos globális verseny keretein belül nyerték meg ezt az összeget – írja az oroszlany.hu.

Ebben a versenyben 22 ország csaknem 52 ezer kollégája regisztrálta az általuk végzett sporttevékenységeket. Az oroszlányi dolgozók elkötelezettségének és aktivitásának hála, a tavalyi évben a BorgWarner TURBO üzletágai közül Oroszlány toronymagasan megnyerte a versenyt. A HR-igazgató után a meghívott szervezetek rövid bemutatója következett: Dobó Andrea beszélt az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványról, majd Nagyné Batin Erika a Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítványról, végül Fehérvári Mónika bemutatta a Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány működését. Ezt követően Fejéregyházi-Kozó Anett átadta az adományokat: az SOS Gyermekfalvak 7000 euró, a másik két szervezet pedig 3500-3500 eurós összegről szóló oklevelet vehetett át. Az eseményt állófogadás zárta.

Közösségi oldalán a cég arról is beszámolt, hogy az aktivitásösztönző, hat hónapig tartó kezdeményezésben világszerte összesen 6,4 milliárd lépés gyűlt össze. Ebből az oroszlányiak több mint 4 milliárdot hoztak össze. Futók, bringások, jógázók, karatézók, és sok egyéb sportban jeleskedő kollégájuk gyűjtötte össze a lépéseket. Így nyerték meg ők a versenyt, amelynek eredményeképp most a három szervezetet támogatni tudták. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában