koronavírus

2022.01.30. 16:03

Új covid-vizsgálatra van lehetőség a tatabányai kórházban

A tatabányai kórház központi laboratóriumában végzik el azt az új vizsgálatot, amellyel a tüskefehérje elleni antitest szintjét mutatják ki.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

A Szent Borbála Kórház közösségi oldalán számolt be arról, hogy az intézmény központi laboratóriumában bevezették a SARS-CoV-2 elleni spec. IgG (spike protein elleni antitest) meghatározást. Mint írják, a vizsgálattal a szervezetben jelenlévő tüskefehérje elleni antitest szintjét határozzák meg. 

A jelenleg használt módszer mérési tartománya 8 IU/mL és 1800 IU/mL. Az ennél magasabb ellenanyagszintet a leleten  >1800 IU/mL jelöléssel jelenítik meg. Hozzáteszik, hogy a védettségi igazolvány kiváltásához szükséges ellenanyagszintnek 30 IU/mL, vagy afelett kell lennie.

Kiemelik, hogy a vizsgálat ára 8 ezer forint, amelyet a Szent Borbála Kórház részére kell befizetni. A kérőlap a kórház honlapján, illetve központi laboratóriumban megtalálható.

Fizetési lehetőségek:

  • átutalással (10036004-00317351-00000000)
  • pénztári befizetéssel munkaidőben pénztári nyitvatartási időben (H-CS: 8-14, P: 8-12)
  • a betegfelvételi irodán POS terminálon keresztül

Átutalás esetén arra kérnek mindenkit, hogy a közlemény rovatban tüntessék fel: Covid IgG + a vizsgálatot kérő nevét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában