dining guide

2021.07.21. 10:43

Az ország 12 legjobb étterme közé került az esztergomi Bistro42

A gasztronómiai élet rangos eseményén, az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gáláján kapta az elismerést az étterem.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Bistro42

Ahogy arról korábban beszámoltunk, átadták az ország legjobb fővárosi és vidéki éttermeinek járó elismeréseket a 2021-es Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. Mint megírtuk, a tatai Platán Gourmet Étterem Az év legjobb vidéki étterme díjat nyerte el, illetve felkerült a legjobb 10+2 éttermek ranglistájára is. Ugyanezen listán az esztergomi Bistro42 is helyet kapott, írja a Mindmegette.hu

A Bistro42 Esztergom sétálóutcájában, egy boutique hotel, a Rudolf-ház alsó szintjén található. Az étterem gasztronómiai koncepcióját a budapesti St. Andrea étterem egykori konyhafőnöke, Barna Ádám képviseli társtulajdonos-séf pozíciókban.

Az étterem Facebook-oldalán is megosztotta a sikert. Mint írják:

„Egyszerre vagyunk büszkék és hálásak a hétfőn este kiosztott Dining Guide-díj miatt! Hálásak a Bistro42 csapatának és mindazoknak, akik kóstolták Barna Ádám konyháján készült fogásainkat az elmúlt hónapokban.

Egy étterem, egy séf nem az örökkévalóságnak akar emléket állítani, egyszerűen csak azt szeretné, hogy a vendég egyen egy jót, igyon egy finomat és érezze jól magát. Mondjuk időtlenül.”

–tették hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában