Elismerés

2020.03.12. 16:48

Legjobban teljesítő munkatársait díjazta a 24 Óra és a Kemma.hu szerkesztősége

Idén rendhagyó ünnepségen kapták meg a 24 Óra és a Kemma.hu kiadójának legjobban teljesítő dolgozói elismeréseiket a sajtónapon.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Több okból is különleges volt ezúttal a rendezvény, hiszen a hétvégi ünnep és a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet miatt korábban rendezte meg a kiadó a csapatépítéssel összekötött díjátadót.

Az év legkiemelkedőbb újságírói teljesítményéért adott elismerést Sugár Gabi érdemelte ki, aki a kultúra, az oktatás és a szociális szféra területein végzett magas színvonalú tudósítói munkájáért kapta az Év újságírója címet. Az Év munkatársa a hirdetési területen dolgozó Acsai Ilona lett, aki már több mint három évtizede erősíti a kiadó csapatát.

Szerkesztőségünk büszke díjazottjai (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

Szintén nem ma kezdte a média világával való ismerkedést Balaskó Péter, akit a dolgozók szavazatai alapján választottak a kollégák az év Unicum-díjasának. Húszéves terjesztési és hirdetési tapasztalattal a háta mögött most a népszerűségi díjnak köszönhetően a hagyományoknak megfelelően egy díszdobozos Unicumot is átvehetett a díjazott.

Takács Zoltán főszerkesztő beszédében a tudósítók felelősségét emelte ki. Mint mondta: a koronavírus terjedésének megelőzését célzó intézkedéseket szigorúan az ellenőrzött tények alapján kell közzétenni mind a lap, mind a Kemma.hu felületein, amelyek híradásai együtt naponta legalább 50 ezer megyelakót érnek el. Hozzátette: érezni kell a felelősséget abban, hogy a pontos és részletes, szolgáltató jellegű tájékoztatás fontos, a pánikhírek tisztázása pedig legalább annyira jelentős feladat most a sajtó számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában