Elismerés

2019.11.04. 17:30

Munkája a hobbija az év vállalkozójaként is elismert tatabányai ügyvezetőnek

A Príma Díjátadó Gálaesten, Simon Éva, az Evidens Union Kft. ügyvezetője az Év vállalkozója elismerést vehette át.

Wágner Zsanett

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

– Nagyon fontos ez a díj, mivel ügyfeleimtől folyamatosan kapok pozitív visszacsatolást a munkámmal kapcsolatosan, de a vállalkozói szférában kevésbé ismerik el az ember munkáját – mondta Simon Éva.

Már általános iskolában határozott elképzelése volt arról, hogy számokkal, könyveléssel szeretne foglalkozni az élete során. Szorgalmas munkájának köszönhetően nagyon fiatalon a hűtéstechnikával foglalkozó, Thermotechnika Kft. főkönyvelője lett. Miután kellő szakmai gyakorlatot, tapasztalatot szerzett a szakmában, úgy gondolta, alkalmas arra, hogy saját vállalkozást alapítson. Fő tevékenységi köre a könyvelés, a bérszámfejtés, adótanácsadás, majd később az ingatlanforgalmazás és -közvetítés lett. Ügyfélköre széles körű, főként kis- és közepes vállalkozások részére végzi a könyvviteli szolgáltatást.

– Az ingatlanértékesítés a második helyet foglalja el a szívemben – fogalmazott Éva, hiszen ahogy belép egy lakásba, azonnal meglátja benne a lehetőségeket, és törekszik igényes, kifinomult ízléssel átalakítani, felújítani és berendezni, amihez megfelelő szakembergárda áll rendelkezésére.

Simon Éva szívesen használ pasztellszíneket, ötvözi a minimálstílust a modernnel. Mint mondja, számára nem is kell nagyobb dicséret annál, mint amikor belép az érdeklődő az ajtón és rögtön beleszeret a lakásba. Ennek köszönhetően az általa felújított ingatlanok gyorsan gazdára találnak. Kérdezhetnék, hogy az ingatlanpiacon mit tart legfontosabb kihívásnak.

– Miután az idei év második felében az ingatlanok árai elérték a csúcsot, és közeledik egy újabb gazdasági válság, ezért véleményem szerint lassú, de biztos árcsökkenés várható ezen a téren – árulta el Éva, majd kitért a júliusban bevezetett szabályozásokra, amelyek miatt inkább a családi házak kerültek fókuszba. Bizonytalan, hogy az új lakásokra 2020-tól érvényes 27 százalékos áfa mennyiben változtatja majd meg a piacot, valószínűleg a használt lakások kereslete ismét növekedésnek indul.

– Mint ingatlanos szakembert a következő év bizonytalanságai újabb kihívások elé állítanak, ezért – figyelembe véve a magánszemélyek visszajelzéseit – azt látom, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a lakásoknál, családi házaknál igényesen újítsák fel az ingatlant, és a berendezési tárgyak kiválasztásában is egyre többször kérik a segítségemet – mondta. Ezért a jövőben lakberendezési tanácsadással, komplett kivitelezéssel is bővíteni kívánja tevékenységi körét.

– Hálás vagyok, hogy vállalkozóként azt csinálhatom, amit szeretek. Vallom, hogy dolgozni csak kellő alázattal és odaadással lehet. Szerencsésnek érzem magam, hogy munkám egyben a hobbim is, így könnyen teljesül az a célom, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek mind a könyvelés, mind az ingatlan­piac területén – zárta szavait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában