Helyi közélet

2019.03.19. 07:31

Átadtuk sajtónapi díjainkat

Címkék#sajtónap

Sajtónapi programot szervezett a lap munkatársainak a 24 Óra kiadója. Az 1848–49-es szabadságharc és a szabad sajtó ünnepén az új Duna-híd melletti látogatóközpont után minigolf és gokartpályán próbálhattuk ki ügyességünket.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Miután ki-ki megkereste a neki legmegfelelőbb kihívást, elindult a bajnokság. A döntő küzdelem előtt Takács Zoltán főszerkesztő és Tímár János üzletszervezési vezető adta át az idei Sajtónapi díjakat. Az Év Újságírója elismerést Walczer Patrik vehette át. Az Év Munkatársa Lepsics Jánosné lett, Unicum Díjat kapott Maláné Gorni Erzsébet.

A pohárköszöntő és ünnepi ebéd után a minigolf döntője következett. Feszült izgalommal ütögettük a labdát munkatársammal az első helyezésért.

A díjátadó a csapatverseny eredményhirdetésével indult: első lett a Táncsis, majd a Bezerédi és a Bem csapat következett. Az egyéni verseny harmadik helyezettje Roznai István lett, második helyen a kitűnően küzdő Nyári Csilla végzett, a kupát pedig Sugár Gabi vihette haza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában