elismerés

2019.03.26. 16:53

Kitüntetést kapott az oroszlányi távhőszolgáltató volt vezérigazgatója

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Prometheus-díjban részesítette Kontschán Flórián Jenőt, a Nemzeti Közművek Oroszlányi Szolgáltató Zrt. nyugalmazott vezérigazgatóját.

W. Zs.

A napokban Budapesten átadott elismerés a villamosenergia-, a gáz- és olajipar, a bányászat, az atomenergia, a hőszolgáltatás biztonsága, szabályozása, fejlesztése, valamint üzemeltetése érdekében végzett kimagasló tevékenység, továbbá életművének elismeréséért jár.

Kontschán Flórián Jenő elévülhetetlen érdemeket szerzett az oroszlányi távhőszolgáltatás fejlesztésében, a városi beruházások szervezésében, a környezettudatos szemlélet terjesztésében.

Kiváló szervező és irányító munkával részt vett a város fejlődését is szolgáló beruházások végrehajtásában, mint a távhő gerincfejlesztés, vagy a hőközpontok fejlesztése. Adományokkal, támogatásokkal folyamatosan segítette a városban működő civil szervezetek munkáját, rendezvényeit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában