Kemma.hu videó

2024.08.26. 15:40

Videón a mentőhelikopter felszállása: a kereszteződésben rendőrök biztosították a leszállást

Nem sokkal délután három óra előtt érkezett a segítség. A mentőhelikopter Tatabányán, a Gál István lakótelepen szállt le, a Napsugár út és az Ótelep utca kereszteződésében.

Kemma.hu

Nem sokkal délután három óra előtt mentőhelikopter robaja törte meg a csendet a Gál István lakótelepen. A segítség a közeli tömbházak egyikébe sietett. Gányai Balázs rendőr őrnagy, vármegyei sajtóreferens a Kemma.hu megkeresésére elmondta, hogy a mentőhelikopter nem balesethez, hanem beteghez érkezett. A rendőrök a helyszín biztosításáért és a helikopter gondtalan le- és felszállásáért feleltek. A helyszínen a rendőrök biztosították a forgalmat, a beteg ellátásáig a teljes útszakaszt lezárták.

A mentőhelikopter a Gál István lakótelep kereszteződésében szállt le
A mentőhelikopter a Gál István lakótelep kereszteződésében szállt le
Forrás: Beküldött

A mentőhelikopter érkezése a lakókat is megijesztette

A vér is megfagyott bennem, amikor meghallottam a mentőhelikoptert

– mondta egyik olvasónk, aki otthonából teljesen rálátott az eseményekre. Hozzátette: jelenleg otthonról dolgozik és az ablakból látta, ahogyan ereszkednek le hatalmas hanggal és iszonyatosan nagy hővel a helikopterrel.

Nem minden nap él át ilyet az ember. Egyből arra gondoltam, kisgyerekhez érkezhetett a segítség. A beteget nem láttam, de remélem, hogy idejében megérkezett a segítség és minden rendben lesz vele

– mondta olvasónk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában