Összefoglaló

2024.08.22. 09:02

Kigyulladt, szántóföldre kirepülő autók és súlyos balesetek övezték a hosszú hétvégét +fotók

Több balesetnél és autótűznél is beavatkoztak a tűzoltók a vármegyében, de mind közül a legsúlyosabb nap a vasárnapi volt.

Kemma.hu

Több balesetnél és autótűznél is beavatkoztak a tűzoltók a vármegyében. Vasárnap vonultak a legtöbbet az M1-es autópályára. Csaknem 20 esetben avatkoztak be a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók a viharok következtében fakidőléseknél, faág leszakadásoknál a négy nap alatt - adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két autó karambolozott Tatabánya és Tarján között, az 1119-es út 29-es és 30-as kilométerszelvénye közötti szakaszon, kedden kora este. A járművek forgalmi akadályt képeztek. A tatabányai hivatásos, a tarjáni és a vértestolnai önkéntes tűzoltók a forgalmi akadály megszüntetését végezték. Az egyik járműben hárman voltak, a másik járműben csak a sofőr utazott.

Egy út menti fának hajtott és kigyulladt egy autó Nagyigmánd közelében, hétfőn kora délután. Az ütközés következtében a jármű eleje kigyulladt, a tüzet egy kamion porral oltójával a helyszínen tartózkodók eloltották. A kocsiban hárman utaztak, a helyszínre mentők is érkeztek. A nagyigmándi önkormányzati tűzoltók befejezték az összetört autó oltását, hőkamerával átvizsgálták a járművet és a rendőrségi helyszínelést követően eltávolították a forgalmi akadályt okozó ágakat.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autó az M1-es autópályán, Mocsa térségében, a Győr felé vezető oldalon vasárnap délelőtt. A német rendszámú autó motorteréből csaptak fel a lángok a leállósávban. A tatabányai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Az autóban két gyermek és két felnőtt utazott.

Összeütközött két autó Esztergomban, a Strázsa út és a Schalkház Ferenc utca kereszteződésénél, vasárnap kora délután. Az esztergomi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik gépjárművet és a forgalom irányításában vettek részt. A gépjárművekben összesen öten utaztak.

Összeütközött két autó az M1-es autópályán, Tatabánya térségében, a Győr felé vezető oldalon vasárnap kora este. A tatabányai hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a helyszín biztosításában és a forgalmi akadály megszüntetésében vettek részt. A járművekben összesen négyen utaztak.

Szintén az M1-esen szalagkorlátnak ütközött, majd a vadkerítésen keresztül szántóföldre hajtott egy személyautó Ács térségében, a Győr felé vezető oldalon. A vasárnap este történt balesetnél az ácsi önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést. A járműben ketten utaztak. Az egység a mentőszolgálattal közösen egy embert feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelt az autóból, a másik balesetben érintett személy önerejéből ki tudott szállni.

Öt személyautó ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Tatabánya közelében szombaton kora délután. A belső sávban történt baleset műszaki mentését a tatabányai hivatásos és önkéntes tűzoltók végezték. A leálló sávon és a külső sávon folyamatosan haladt a forgalom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában