Baleset

2024.08.18. 10:20

Kigyulladt egy autó Tatánál, az M1-esen: a füst miatt több kilométeres már a torlódás!

Sorra esnek el az M1-es autópálya különböző szakaszai. A forgalom gördülékenységét több helyszínen is balesetek akadályozzák, de talán mind közül a legsúlyosabb jelenleg Tata térségében található.

Kemma.hu

A Hegyeshalom felé vezető oldalon több baleset is történt az elmúlt órában. Mocsa térségében több jármű ütközött, utána pedig egy személyautó kigyulladt - adta hírül az utinform.hu. A 77-es kilométernél a leállósávon araszolnak a járművek, ott is már meghaladta a 3 kilométert a torlódás mértéke, a füst miatt pedig a látótávolság is lecsökkent. A tatabányai hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Utómunkálatokat végeznek - adta hírül a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Biatorbágy térségében a 19-es kilométernél négy jármű ütközött, egy sávon halad a forgalom, míg Bicske térségében két személyautó ütközött össze, a 32-es kilométernél, itt a belső sávot lezárták. A torlódás már több mint 5 kilométer, aki teheti, válassza az 1-es főutat Bicskéig.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában