Eltűnt személy

2024.08.20. 08:00

83 éves néni tűnt el a négynapos hétvégén

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesülettől 2 kutyával, elsősegély és technikai felszerelésekkel öten indultak a néni keresésére Sárberekbe.

Kemma.hu

Egy facebookos poszt alapján indultak egy idős hölgy keresésére nagy erőkkel a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. A  család akkor már kétségbeesetten kereste a 83 éves nénit , akinek augusztus 19-én veszett nyoma. A helyszínen a rendőrség kutyás szolgálata is szagmintát rögzített, majd elindították a kutyájukat. A tatabányai terepjárósok pedig mindeközben a protokoll szerint vártak, hogy a rendőrök végezzenek a munkával.

Várakozás közben aztán egy járókelő jelezte, hogy látta a nénit a házak között botorkálni. A 4x4 önkéntes tűzoltó egyesület tagjai megadott helyre siettek, ahol valóban ott találták a nénit, aki ekkor már egy fa alatt pihent. Gyorsan megvizsgálatát, vízzel kínálták, majd leültették, miközben a család is visszaért

Az önkéntesek át is adták nekik a hozzátartozójukat, majd a rendőrséggel is átbeszélték a keresés részleteit, amely így szerencsésen végződött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában