Vádemelés

2024.07.19. 06:44

Lagziból bokszgála: harcossá változott az egész násznép

Egy összeszólalkozással kezdődött minden az esztergomi lagziban. Végül annyira elfajultak a dolgok, hogy az egész násznép bekapcsolódott a csépelésbe.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt tíz férfival szemben, akik esküvői rendezvényen verekedtek össze, az egyik verekedő férfi jobboldali szeme súlyosan sérült. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az orrcsonttörést és szemsérülést okozó férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, a további kilenc verekedő férfit, köztük az örömapát pénzbüntetésre ítélje.

Ketten kezdték, végül mindenki beállt a verekedésbe az esztergomi lagziban
Ketten kezdték, végül mindenki beállt a verekedésbe az esztergomi lagziban
Forrás: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint az örömapa Esztergomban lánya esküvőjére egy klubtermet bérelt. Az esküvőn két férfi között szóváltás alakult ki 2021. december 6-án hajnali 1 óra körüli időben. A konfliktus oka az volt, hogy az egyik férfi megjegyezte a másiknak, hogy már ő is nagy embernek képzeli magát, ezt a megszólított férfi sértésnek érezte, ezért a hozzászóló arcát többször megpaskolta, ezután a két férfi ököllel ütötte egymást. Három másik férfi a szóváltást kezdő férfira támadt, akit ütöttek, rúgtak. A földön fekvő további bántalmazását felesége akadályozta meg azzal, hogy férjére feküdt és kiabált.

A hangoskodásra többen kintről bejöttek a terembe és saját családjuk oldalán becsatlakoztak a verekedésbe, ütötték, rúgták egymást. Az egyik férfi az őt ért rúgás miatt feldühödött, felkapott egy vodkás üveget és azzal az egyik ellenfelét nagy erővel arcon ütötte, aki emiatt erősen vérezni kezdett, őt a hozzátartozói kikísérték a teremből. Az egyik verekedő férfinak orrcsonttörése, és maradandó fogyatékosságot eredményező  szemsérülése keletkezett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában