Lángokban

2024.07.25. 08:39

Két tűzhöz rohantak kedden a vármegye tűzoltói - egy ház lakhatatlanná vált

Épületek tüzei adtak feladatot kedden a vármegye tűzoltóinak.

Kemma.hu

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett a hétfőről keddre virradó éjjel egy garázs Oroszlányban, a Szeptember 6. utcában. Mint arról korábban beszámoltunk, a helyszínre riasztott oroszlányi önkormányzati, tatabányai hivatásos és kecskédi önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal körülhatárolták és eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy családi ház teraszának tetőszerkezete is kedden este. Mint ahogyan arról beszámoltunk, a tűz átterjedt a főépületre és a garázsra is. Az Annavölgyön, a Bányász utcában történt tűzesethez a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, valamint a sárisápi önkéntes tűzoltók vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Az oltás során a főépületből és a melléképületből a tűzoltók összesen négy gázpalackot távolítottak el. A tűzesettel összefüggésben a ház lakhatatlanná vált, az ingatlanban élő két felnőtt és egy gyermek elhelyezése rokonoknál megoldott.

Kigyulladt egy családi ház teraszának tetőszerkezete kedd este Annavölgyön tűz
Egy annavölgyi családi ház teraszának tetőszerkezete gyulladt ki
Forrás: Sárisáp ÖTE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában