Kábítószer-kereskedelem

2024.05.16. 10:23

Drogban utazott a kertvárosi férfi, törzsvásárlói voltak

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványozta két férfi letartóztatásának három hónappal történő hosszabbítását.

Kemma.hu

Az ügyészség indítványára az Esztergomi Járásbíróság mindkét férfi letartóztatását április 24-én egy hónapra rendelte el a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében és a bűnismétlés veszélye miatt. Az ügyészség indítványában a letartóztatás 2024. augusztus 24-ig történő hosszabbítását kezdeményezte – tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

A lefoglalt kábítószer
Forrás:  Magyarország Ügyészsége

Az indítvány szerint az Esztergom-kertvárosi férfi 2023. novemberétől lakóhelyén heti rendszerességgel adott el kábítószert a dorogi férfinak, valamint három másik fogyasztónak. A nyomozó hatóság az Esztergom-kertvárosi férfi garázsában, egy fagyasztóban foglalt le kábítószert.

A dorogi férfi az így megvásárolt kábítószert tovább értékesítette Dorogon, kilenc férfi részére adott el rendszeresen kábítószert. A nyomozó hatóság a dorogi férfi lakásában és gépkocsijában is foglalt le kábítószert.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában