Időjárás

2 órája

Napsütés és langymeleg - ilyen lesz az idő pénteken

A hőmérséklet kellemesen alakul: 21 és 25 fok között.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint szeptember 20-án pénteken hajnalban párásság várható, de napközben sok napsütés lesz. Néhol zápor előfordulhat. Az északkeleti és keleti szél helyenként megélénkül.

A HungaroMet előrejelzése szerint péntek reggeltől péntek éjfélig általában száraz idő várható kevés felhővel. Sok napsütésre kell számítani, hazánk délnyugati felén képződő gomolyfelhőkből néhol zápor nem zárható. Az északkeleti, keleti szél péntek napközben nagy területen megélénkül. Éjszakára csak lassan mérséklődik a légmozgás, helyenként élénk is marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 14 fok között várható, de a szélcsendes, hidegre hajlamos helyeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 20 és 25 fok között alakul.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

Fotó: met.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!