Újjászületés

14 órája

Így még nem hallottad ezt a világslágert, de imádni fogod! +videó

Slágerhegyek vannak már Herczog Ricsi mögött. A dunaszentmiklósi harmonikás újabb babérokra tör: tőle szokatlan videóklippel jelentkezett, amiben egy régi olasz dalt dolgozott fel, duettben. A visszajelzések alapján azonban ez is jól áll neki.

Kemma.hu

Szőlőlugas, naplemente, tangóharmonika, öröm, tánc és végtelen szerelem. Merész és egyben komoly stílussal jelentkezett Komárom-Esztergom harmonikása, Herczog Ricsi a napokban. Az egyik ismert világslágert dolgozta át, de nem egyedül...

Világslágert dolgozott fel klipjében Herczog Ricsi
Világslágert dolgozott fel klipjében Herczog Ricsi, duettpartnere Nagy Alexa volt
Forrás: Beküldött

Herczog Ricsi duettpartnere Nagy Alexa volt, akik Ábrahám Zoltánnal közös feldolgozásaként született újjá a „Te amo” című dal, a Micsoda érzés. Sőt, videoklip is készült hozzá, amiről a visszajelzések és a letöltések alapján elmondható, hogy nagyon megszerette a közönség. Holott még csak néhány napja elérhető az ismert zenecsatornán.

– Megyünk előre, új dalokkal és új műfajokkal – nyilatkozott a harmonikás, aki a videoklip kulisszatitkaiba is beavatott.

Elmondta, Tarjánban vették fel a zenei alapokat. Egy teljes napon át forgattak, de az utómunka és a feldolgozáshoz szükséges engedélyek megszerzése miatt csak a napokban tették közkinccsé a tavaszi felvételeket. A fiatal tehetség nem győzött köszönetet mondani a Hotel Gottwald és a Hilltop Borbirtok vezetőinek, ugyanis gyönyörű forgatási helyszíneket biztosítottak.

Világsláger ide vagy oda, Ricsi üzent a rajongóinak

– Olyan komoly voltam, mint talán még soha – nevet fel Ricsi, aki szerint a miliő megkövetelte ezt a fajta hozzáállást. A rajongóinak viszont azt ígéri, bár nagyon jól érezte magát forgatás közben és teljesen elégedett a végeredménnyel, a tőle megszokott és már jól bevált formát és stílust hozza továbbra is a koncerteken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!