Megszakad a szív

2024.08.25. 19:18

Jákob Zoli ezúttal egy bakonyaljai család életét varázsolta jobbá +videó

Nem volt semmijük, és nem tudtak mit főzni a gyerekeknek. Ezúttal egy bakonyaljai család segítségére sietett Jákob Zoli és szervezete.

Kemma.hu

Nem először segít Komárom-Esztergom vármegye rászoruló családjain Jákob Zoli jótékonysági szervezete, a Jákob Alapítvány. Korábban egy oroszlányi kislány álmát váltották valóra, valamint egy négytagú kisbéri család segítségére is azonnal válaszolt. Most egy bakonyszombathelyi nehéz sorsú család életét szerették volna jobbá, könnyebbé varázsolni, amelyről videót is közzétettek közösségi oldalukon.

Jákob Zoli alapítványa nem előszőr segít rászoruló családoknak.
Jákob Zoli alapítványa nem először segít rászoruló családoknak
Fotó: Markovics Gábor

Nem volt semmijük, nem tudtak mit főzni a gyerekeknek

Mint az a videóból kiderült, egy nagy szegénységben élő család kért Jákob Zoliéktól segítséget, mivel szinte semmi pénzük nincs bevásárolni, olyan kevés fizetésből élnek. Az anyuka GYES-en van a legkisebb lánnyal, a párja pedig a helyi fatelepen dolgozik. Mivel a gyerekek étkeztetése is nagy kihívást jelentett, kölcsönt kellett felvenniük a bankból, de ez csak tovább mélyítette pénzügyi gondjaikat.

Ruhákra sincs pénzük, úgy kapják azokat is felajánlásokból, miután pedig minden számlát kifizetnek, alig ötszáz forint marad a zsebükben az adott hónapra. A házukban csak villany van, vizet a udvarról hordanak be.

A Jákob Alapítvány ezért elment nekik bevásárolni élelmiszert és ruhákat, hogy legalább ennyivel is megkönnyítse az életüket, valamint egy kis összeggel is hozzájárult a mindennapjaikhoz.

@jakobalapitvany Nagyon helyes kislányok voltak nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz körülmények között éllnek😞@Jákob Zoli #jakobzoli #jakobalapitvany #szeretet #segítség #bakonyszombathely ♬ Sad song by piano and violin(886018) - NOVA
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!