Szívszorító

2024.07.12. 14:43

Jákob Zoli ezúttal egy kisbéri családon segített +videó

Nem tudja, mikor evett utoljára csokit a család legidősebb kislánya. Ezúttal egy kisbéri család segítségére sietett Jákob Zoli szervezete.

Kemma.hu

A Jákob Alapítvány közösségi oldalán tette közzé a videót arról, hogy egy újabb nehéz sorsú család életén szeretne segíteni. Jákob Zoli jótékonysági szervezete már korábban is segített megyénkben. Akkor egy oroszlányi kislány álmát váltotta valóra.

Jákob Zoli alapítványa nem előszőr segít rászoruló családoknak.
Jákob Zoli alapítványa nem először segít rászoruló családoknak
Fotó: Markovics Gábor

Nem emlékszik, mikor evett utoljára csokit

Most egy kisbéri négytagú család segítségére érkeztek. Az anyuka mellett a gyerekeket is kérdezik mindennapjaikról, helyzetükről. A videó legszívszorítóbb pillanata az, amikor kislányuk nem tud arra a kérdésre válaszolni, hogy mikor evett utoljára csokit. Mindenkit meglepett a válasz hiánya.

Valóra vált egy álom

Az utolsó kérdés az volt a kislányhoz, hogy ha egy kívánsága lehetne mi lenne az?

Egy telefon!

- érkezett rögtön a válasz. Nem kellett több, az alapítvány ott helyben meglepte őt egy új készülékkel.

Kevés pénzből gazdálkodnak

A család jelenleg önkormányzati lakásban él. Havi hetvenezer forintból gazdálkodnak. Az anyuka elmondása szerint akármilyen tudatosak is, ez az összeg a lakás fenntartása mellett két nagyobb bevásárlásra elég. A három gyerek ruházkodásra, egyéb szükségleteinek ellátására már nem jut. A Jákob Alapítvány tartós élelmiszer vásárlásával és anyagi segítséggel támogatta a családot.

@jakobalapitvany Három picit nevel egyedül az anyuka ici pici pénzből…#jakobzoli #jakobalapitvany #szeretet #segítség #kisbér @Jákob Zoli ♬ Very Sad - Enchan

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!