Celeb

2024.08.27. 13:36

A problémák várhatnak, Horányi Juli most nyaral!

Az Esztergomi Várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya, Horányi Juli nem is akárhol nyaral, most éppen Vietnámba vette az irányt.

Kemma.hu

Horányi Juli megterhelő nyári szezonon van túl. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az Esztergomi Várszínház direktorának lánya teljes erőbedobással készült az István, a király előadásra. A darabot augusztus 18-án, 19-én és 20-án is játszották. A társulat Szegeden mutatta be az István, a király című előadást. Juli az Instagram-oldalán folyamatosan beszámolt a próbafolyamatról, amiből mindig átütött, mennyire lelkes, milyen odaadással készül színpadra állni Gizella szerepében.

Horányi Juli most azonban a már jól megérdemelt nyaralását tölti és erről rajongóinak is napi szinten beszámol hivatalos Instagram-oldalán. A színésznőként és énekesnőként is elhíresült sokoldalú tehetség lélegzetelállító helyekre kalauzolja el követőit. Horányi Juli jelenleg Vietnámban van, s mint írja, a problémái megvárják, míg hazaér, ő most a nyaralásra koncentrál. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!