Gyász

2022.05.10. 15:38

Megszólalt Berki Krisztián Tatabányán élő édesapja

A férfi szűkszavúan nyilatkozott.

Kemma.hu

Rendőrségi sátor a teraszon - itt találta meg a lánya Berki Krisztián holttestét

Forrás: Origo

Fotó: Polyák Attila

Megszólalt a május 6-án pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián édesapja az Origo információi szerint. Az idős férfi egy tatabányai lakótelepen él és megtörten nyilatkozott fia halálával kapcsolatban.

– Nem vagyok jól, nagyon nem... – mondta elcsukló hangon. – El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom. Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja – zárta le az idős ember a beszélgetést.

Korábban Berki édesanyja, Mayer Júlia is megszólalt fia halála kapcsán. Az asszony az unokái miatt is aggódik, ugyanis a celeb nagyobbik lánya, a kilencéves Berki Natasa talált rá édesapja holttestére

 

Hajtóvadászat indulhat

Berki Krisztián halálának ügyében egyébként sok a talány. Bár a rendőrség a helyszíneléskor az idegenkezűséget kizárta és közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják az ügyet, a lakásban azonban kábítószergyanús anyagot találtak. Utóbbi miatt büntetőeljárás is van folyamatban.

A Bors szerint ha bebizonyosodik, hogy valóban tudatmódosító szer volt a médiaszemélyiségnél, akkor a rendőrség hatóvadászatot indíthat a híresség dílere után.

A család dönt arról, megtudjuk-e a halál okát

 Egyébként kérdés, hogy a halál oka kiderül-e a nyilvánosság számára, ugyanis a rendőrség ezeket az információkat csak a jogutódokkal közlik. Lichy József az Origónak elmondta, mivel a hatóság közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet, így annak adatai nem nyilvánosak, valamint személyiségi jogok kötik a rendőröket.

– A lányai és a felesége a jogutódai. Egy ilyen eljárásban a halottnak bármilyen személyiségi jogot érintő információt csak a jogutódok hozzájárulásával lehet közölni. Kiskorú gyerekekről van szó, így az anya jogosult hozzájárulni ahhoz, hogy a rendőrség bármit közöljön. A két hölgy tud a gyerekek nevében eljárni” – mondta dr. Lichy József. Vagyis a közös, kiskorú gyermekük miatt Hódi Pamela is Berki Krisztián jogutódjának számít, mivel ő járhat el a kislánya helyett.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!