Tündérszépek

2 órája

A Tündérszépek hatalmas élmény: lesz mit mesélni az unokáknak

A 2024-es megméretés fináléjában minden vármegyéből egy szépség képviseltette magát. A Tündérszépek mezőnyében Komárom-Esztergomból egy csépi szépség indulhatott, aki csak szuperlatívuszokban nyilatkozott a megmérettetésről.

Kemma.hu

Ötödik alkalommal rendezték meg a Mediaworks Hungary Zrt. által szervezett Tündérszépek szépségversenyt, amelynek fő üzenete az volt, hogy az ország minden tájáról egyenlő esélyekkel indulhassanak hölgyek a megméretésen.

A Tündérszépek 2024-es döntőjében ragyogott Csorba Petra
A Tündérszépek 2024-es döntőjében ragyogott Csorba Petra
Fotó: Bánkúti Sándor

A szépségverseny zsűrijét Köllő Babett, színész, táncos, műsorvezető, Kárpáti Rebeka modell, szépségkirálynő, dr. Márton Beatrix, az EuropeFace modellügynökség alapítója és vezetője, valamint a Bors képviseletében Végh László, a Sztár szerkesztőségének vezetője alkotta, akik a döntő gálaműsorán árgus szemekkel figyelték a kifutóra lépő lányokat.

A résztevők az első körben farmerben és pólóban sétáltak végig a kifutón, a második alkalommal az úgynevezett „fitness tourt” láthatta a zsűri és a közönség (ez a forduló váltotta fel a fürdőruhás bemutatkozást), itt a versenyzők sportruházatban mutatták meg magukat. Végül elegáns estélyi ruhában vonultak fel a lányok, akiknek rekordidő alatt kellett átöltözniük az utolsó megméretésre.

 

Ugyan nem az én fejemre került a korona, de de egyáltalán nem vagyok csalódott. Egy élmény volt, amiről lesz mit mesélnem a leendő gyerekeimnek és unokáimnak

 – értékelte a szépségversenyt Komárom-Esztergom vármegye képviselője, Csorba Petra. Portálunknak elmondta azt is, hogy nagyszerű barátságok alakultak ki a lányok között, a győztes Hegyi Zsanettel például a mai napig tartják a kapcsolatot. Ez, vagyis a barátok sokat segítettek a csépi szépségnek a kifutón, bár magabiztosságáról mindenkit meggyőzött.

A Tündérszépek 2024-es döntőjében ragyogott Csorba Petra
Nem volt könnyű dolga az ítészeknek, nagyon erős volt az idei mezőny
Fotó: Bánkúti Sándor

Tündérszépek: érdemes volt megfogadni a zsűri szavait

– Maximálisan reflektorfényben voltunk. Kiváló hangulatban telt a döntő, amit a fővárosi Danubius Hotel Heliában rendeztek – emlékezett vissza a verseny menetére Petra, aki a szervezésről csak szuperlatívuszokban tud beszélni. Hozzátette: nagyon hálás a zsűrinek, különösen két tagjának. Kárpáti Rebeka motivációs tréningjei és Köllő Babett humorral fűszerezett felszólalásai kellettek hozzá, hogy vármegyénk tündérszépe ragyogjon a színpadon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!