Kék hírek, bulvár

2015.05.30. 08:13

Police Coffee az áruházban

A szervezők egy csésze kávé melletti beszélgetésre hívták meg az érdeklődőket Vértesszőlősön.

police.hu

A vértesszőlősi CBA áruház adott otthont az országos bűnmegelőzési roadshow Police Coffee elnevezésű rendezvényének május 29-én, melyet a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács a CBA Kereskedelmi Kft.-vel karöltve hívott életre. A sajtótájékoztatóval egybekötött lakossági fórum lehetőséget nyújtott arra, hogy a helyi problémák felszínre kerüljenek, és azokra helyben szülessenek megoldások, növelve ezzel az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét és a bűnmegelőzés hatékonyságát.

<hidetes y
 
A rendezvény moderátora dr. Garamvölgyi László dandártábornok a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója volt, a nyitóbeszédet Milus Gábor r. alezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány helyettese tartotta.
 
A rendezvényen az érdeklődők a Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársaival beszélgethettek a közbiztonságról, az áldozat- és vagyonvédelemről, de sokan kértek tájékoztatást közlekedésrendészeti témakörben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!