Siker

2024.03.28. 14:34

Három arannyal tértek haza az Alexandros Muay Thai Gym harcosai

A komáromi Alexandros Muay Thai Gym versenyzői szép eredményekkel tértek haza az országos bajnokságról. Három aranyérmet és hat ezüstöt szereztek a harcosok.

Kemma.hu

Az Alexandros Muay Thai Gym harcosai az ICO Hungary Combat Sport országos bajnokságon vettek részt 8 versenyzővel Budapesten, ahol népes mezőny gyűlt össze. Grónai Sándor felkészítő edző számolt be az eredményekről.

Az Alexandros Muay Thai Gym eredményes versenyzői
Az Alexandros Muay Thai Gym eredményes versenyzői
Fotó: Alexandros Muay Thai Gym  / Forrás: Facebook

– Büszke vagyok a csapatra, az összes versenyző odatette magát és mindenki beverekedte magát a döntőbe, ahol volt akinek sikerült a győzelem és volt, akinek pontozással elment a mérkőzése – mondta Grónai. – Büszke vagyok azokra is, akik először versenyeztek, mert jól vették az akadályokat.

Nyári László hozta a papírformát és az elődöntő után a döntőben egy nagyon rutinos és tapasztalt, nála idősebb versenyzőt tudott pontozással, az edzőjével megbeszélt taktikával legyőzni. Szilágyi Erik a selejtezőkön túljutva a döntőt sérülés miatt nem tudta vállalni.

Wéber Kristóf a döntőben nagyarányú fölénnyel TKO-val nyerte a mérkőzést. Volincsák Bálint az elődöntőn túljutva, egy rutinos versenyzővel szállt szembe, ahol pontozással alulmaradt.

Éliás Enikő, Balogh Dávid és Böröcz Gábor életük első mérkőzését megnyerve jutottak a döntőbe, ahol Dávid megnyerte a súlycsoportját, Enikő és Gábor pedig pontozással veszítettek. Németh Tibor a veterán, nehézsúlyú kategóriában a döntőben pontozással maradt alul egy rutinos versenyzővel szemben.

Az Alexandros Muay Thai Gym versenyzőinek eredményei

 Nyári László, felnőtt K–1, -79 kg, 1. hely, Balogh Dávid, junior K–1 light, -62 kg, 1. hely, Wéber Kristóf, junior K–1, -84 kg, 1. hely, Szilágyi Erik, junior K–1, -57 kg, 2. hely, Éliás Enikő, felnőtt K–1 light, -52 kg, 2. hely, Volincsák Bálint, junior K–1, -67 kg, 2. hely, Böröcz Gábor, gyerek K–1 light, +43 kg, 2. hely, Németh Tibor, felnőtt box, +86 kg, 2. hely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában