Kemma.hu videó

2024.05.04. 14:39

Korda György és Balázs Klári kétszer is elvitt mindenkit a reptérre +fotók, videó

Pénteken elkezdődött az ErődFeszt a Monostori erőd falai között. Az első napon Korda Györggyel és Balázs Klárival lehetett bulizni, de fellépett Charlie és a Pogány Induló is.

Körtvélyfáy Dina

Bár az időjárás kissé hűvösre fordult, sokan voltak kíváncsiak Korda Györgyre és Balázs Klárira. A páros a tőlük megszokott jókedvvel érkezett Komáromba, és legismertebb dalaikat sem felejtették otthon.

Korda György és Balázs Klári léptek színpadra
Korda György és Balázs Klári léptek színpadra
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Amíg Korda György pár szám erejéig pihent, Balázs Klári eldalolta a Lambadát és a Mambo Italianot. Ezt követően újra együtt énekeltek, felcsendült a Szeress úgy is, ha rossz vagyok, az Egy Duna-parti csónakházban, a Találd ki gyorsan a gondolatom, a Comment ça va és a Ha nem tudom, nem fáj. Korda György előadta Frank Sinatra My way című klasszikusát is, de a legjobban persze mindenki a Reptér dallamait várta.

Nagy sikert aratott persze a Mamma Maria is, valamint Korda György szavai:

– Drága komáromi barátaink! – mondta Korda. – Sok boldogságot kívánunk nektek. Szeressetek továbbra is minket úgy, ahogy mi szeretünk benneteket!

Végül pedig újra felcsendült a Reptér is, amelyet a közönség ismét együtt énekelt a házaspárral. Szombaton fellép a Blahalouisiana, az R-GO, a Kowalsky meg a Vega és a BSW az ErődFeszten.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában