Pályázat

2024.04.27. 18:10

71 tatai diák művéből nyílt kiállítás

Diákok műveiből nyílt tárlat Tatán. Összesen 10 iskola 71 diákjának alkotásait tekintheti meg a közönség a Talentum iskola kiállításán.

Idén is kiállítást rendeztek az „Ezer arcunk-ezer rajzunk” címet viselő képzőművészeti pályázatra beérkezett alkotásokból. A Tata.hu számolt be arról, hogy a megnyitón 10 tatai iskola diákjainak alkotásait ismerhették meg az érdeklődők a Talentum Szakgimnáziumban.

Diákok műveiből nyílt tárlat Tatán. Összesen 10 iskola 71 diákjának alkotásait tekintheti meg a közönség a Talentum iskola kiállításán.
A kiállításon összesen 10 tatai iskola 71 diákjának művei láthatók. 
Fotó: Tata.hu

Tata Város Önkormányzata és Diákönkormányzata 2010 óta minden tavasszal meghirdeti képzőművészeti pályázatát „Ezer arcunk-ezer rajzunk” címmel. Ebben az évben 71 alkotás érkezett a felhívásra. „A végtelenbe és tovább” –  ez volt a hívómondata a 2024-es esztendő pályázatának, melyre 10 iskolából jelentkeztek a diákok.

A kiállításon elismeréseket is átadtak

 Az alkotókat Michl József polgármester, Sulyok Teréz művésztanár és Ködmön Kristóf diákpolgármester köszöntötte a kiállításmegnyitón. A beérkezett pályaműveket értékelő zsűri tagja volt Sulyok Teréz és Kóthay Péter képzőművészek, művésztanárok, valamint Osgyáni Zsuzsanna, az önkormányzat nemzetközi referense. Értékelésük nyomán külön elismerésben részesültek a kategóriák legjobbjai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában