NAV

2024.03.29. 09:50

2 millióért földszinti lakás Tatabányán? Ezt most elárverezik

Akár a tiéd is lehet most ilyen olcsón ez a tatabányai lakás, nincs más dolgod, mint licitálni. Ez nem átverés, árverés, tényleg ilyen olcsón lehet a tiéd ez az ingatlan.

Kemma.hu

Sokszor érdemes böngészni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal árverési oldalát. Most mi is így tettünk és bukkantunk is egy érdekességre. Lakás 2 millió forintért? Ez most lehetséges, ugyanis Tatabányán, Sárberekben egy földszinti lakás kerül kalapács alá hamarosan.

Árverés miatt lehet licitálni erre a tatabányai lakásra
Árverés miatt lehet licitálni erre a tatabányai lakásra
Forrás: arveres.nav.gov.hu

Ez nem átverés, árverés

A szóban forgó lakás a Sárberki lakótelepen található. Egészen pontosan a 215-ös számú, földszinti 3-as számú ingatlanról van szó. Mint írták, lelakott és felújításra szorul. Az 55 négyzetméteres lakásban 7 helyiség található. A NAV által felbecsült értéke 2 millió 600 ezer forint. Aki a magáénak szeretné tudni, annak egy 1 millió 950 ezer forintos kezdőlicitet kell tennie. 

Az árverés április 22-én reggel 8 órakor kezdődik és április 25-én este 9 óráig tart. Az ingatlan az árverés kezdete előtt, április 19-én 11 óra és 11 óra 30 perc között tekinthető meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában