Elvállalta

2022.08.26. 16:07

A tánc lesz a terápia: a próbamunkába menekül a gyászoló Berki Mazsi

Minden percét a táncteremben tölti a hirtelen érkezett felkérés után a tatabányai származású Berki Krisztián fiatal özvegye. Minden erejével azon van, hogy felzárkózzon a versenytársakhoz.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Támadták már a kommentelők Berki Mazsit, amiért férje temetése után nem sokkal már Balin pihent a kislányával, mert tábor indításán dolgozik, mert edzőterembe jár, most pedig azon köszörüli a billentyűzetét a közösségi média népe, hogy a napokban kiderült: a várandós Kulcsár Edina helyett Mazsi szerepel majd a Dancing with the Stars harmadik szériájában – számolt be a Mazsi életét beárnyékoló legújabb felhőkről a ripost.hu.

Mazsi, mindössze 3 hónappal férje, Krisztián temetése után, valóban aktívan jelen van a közösségi médiában. Legutóbb éppen a táncteremből tett fel egy képet az Instagram-oldalára, amelyen látszik, a váratlan csere után a fiatal özvegy teljes gőzzel vetette bele magát a munkába. Kora ősszel indul el ugyanis a DWTS élő showja, amire a többi versenyző már korábban megkezdte a felkészülést.  A lemaradást Mazsinak mielőbb pótolnia kell.

Berki Mazsi
Mazsi keményen dolgozik, hogy behozza a lemaradását
Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Szeretek táncolni és a tánc egy olyan műfaj, ami kifejezi az érzelmeinket és ez nekem most jókor jött. Hiszek a jelekben, hiszek a sorsban és hiszem, hogy minden okkal történik az életünkben. Nagyon szerettünk Krisztiánnal táncolni és ő majd onnan fentről fog vigyázni és segíteni engem ebben.

– mondta a TV2-nek Berki Mazsi, aki azt is megjegyezte, azért is jött jól neki a felkérés, mert teljesen el tudja terelni a gondolait a versenyre való felkészülés, így nincs ideje a veszteségén agyalni, és bizony gondoskodni kell a kislányáról is. Mazsi egyébként terápiaként éli meg a sok munkát és a tévés szereplést is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában