Hirdetés

2024.07.22. 12:57

Óriási választékkal vár minden iskolakezdőt a Papír Plusz!

Már kilenc éve megtalálható a Vértes Center földszintjén a Papír Plusz üzlete, mely széles választékkal várja vásárlóit. A hely, ahol nemcsak a mennyiségre, de a minőségre is figyelnek, természetesen a vásárlói igényeket is figyelembe veszik.

PR cikk

– Számológépek, füzetek, vonalzók, tollak, ceruzák, vízfestékek, temperák és iskolatáskák – sorolja a termékeket Mészáros Ágnes a papírbolt egyik munkatársa a Vértes Centerben, ahol a Papír Plusz nevű üzlet az iskolaszerek nagy kínálatával vár mindenkit.

Papír Plusz
A Papír Plusz kiváló minőségű iskolatáskákat kínál vásárlóinak
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Elmondta, hogy többféle ismert és népszerű márka közül lehet választani. – Pédául ICO, Herlitz, TopModel, Maped, Anekke, Stabilo, Pilot, Fabel-Castel, Santoro, Ars-Una, Lizzy Card, tehát bőséges a választék. Ha különleges kérés adódik, azt a terméket is megpróbáljuk beszerezni – felelte Ágnes. És még egy plusz: iskolakezdésig vásárlóinknak minden 10 ezer forintos vásárlás után 1000 forintos ajándékutalványt adnak, amelyet az év végéig beválthatnak. Ha már összegyűlt az iskolakezdéshez szükséges csomag, a fizetéskor elfogadnak Iskolakezdési támogatást és Rewin utalványt is.

Papír Plusz: a hely, ahol megéri iskolásnak lenni

A Papír Plusz hétfőtől szombatig 10 órától 20 óráig, vasárnap 10 órától 18 óráig tart nyitva. Telefon: +3620/262-8739. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában