Olimpia 2024

2024.08.01. 19:54

Bartucz Laciékról is elkészült a kötelező olimpiai fotó

Zajlik a nagy népszerűségnek örvendő párizsi olimpia. A helyszínen a magyar férfi kézilabda-válogatottat is lefotózták, melyen fellelelhetők a Kék Tigrisek játékosai is.

Kemma.hu

Javában tart az óriási népszerűségnek örvendő párizsi olimpia. Az ötkarikás játékokon rengeteg sportoló méretteti meg magát, így természetesen országunkat is képviselik az eseményen. Nemzetünk első érmét a Tatabányai Sport Club versenyzője, Muhari Eszter szerezte meg, aki az észt Nelli Differt szárnyalta túl, ezzel bronzérmet nyerve.

A magyar férfi kézilabda-válogatott
Bartucz László, Ancsin Gábor és Pedro Rodríguez is a képen, ahogy a magyar férfi kézilabda-válogatottat Párizsban fotozták le
Forrás: Team Hungary/Facebook

Vármegyénket további sportolók is képviselik a francia fővárosban, a férfi kézilabda-válogatottról is készítettek fotót, ahogyan az öt karika előtt ülnek. A képen fellelhető a Kék Tigrisek Kapusa, Bartucz László, mögötte a 2019-2024-ig a Tatabányát képviselő Ancsin Gábor, az első sorban, jobbról a második „helyen” pedig Pedro Rodríguez, a tavalyi bronzérmes klub jobbszélsője. A fiúk legközelebb a dánok ellen lépnek pályára, augusztus másodikán, reggel kilenc órakor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!