Olimpia 2024

2024.08.03. 07:07

Kiderült, mire vágyik a TSC olimpiai érmes vívója

Július 27-én a TSC fiatal párbajtőrözője szerezte meg Magyarország első olimpiai érmét. Muhari Eszterrel, az elképesztő események után egy interjút készítettek, amiben elárulta, hogy mire is vágyott egy ilyen teljesítmény után.

Kemma.hu

Muhari Eszter, a Tatabányai Sport Club vívója volt az első magyar olimpikon, aki érmet szerzett a párizsi olimpián. Ellenfele az észtek vívója, Nelli Differt volt a harmadik helyért vívott csatában, akit sikeresen túlszárnyalt, ezzel megnyerve a bronzérmet. Óriási teljesítményt nyújtott vármegyénk párbajtőrözője, az ötkarikás játékokon ilyen helyezést elérni igazán kiemelkedő. 

Muhari Eszter, miközben ünnepli a helyszínen a bronzérmet érő teljesítményét a párizsi olimpia alatt
Fotó: @PHOTOPAVIA / Forrás: FIE

Az események után egy interjút készített vele a Team Hungary, ahol megkérdezték a fiatal sportolót, hogy mire vágyna a legjobban ilyen győzelem után, amire azt felelte, hogy egy nagyon jó gyros-ra, de csakis joghurtos szósszal, csirkével, salátával és paradicsommal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!