Közélet

2016.09.21. 15:07

Kömlőd: nem vetettek méeg keresztet a focira

"Mi legyen az újság?" felhívásunk kapcsán olvasóink azt is tudni szerették volna, hogy miért szűnt meg a kömlődi foci. Utánajártunk.

kemma.hu

A Kömlőd KSK labdarúgó-szakosztálya az előző bajnoki évadban felnőtt- és tartalékcsapatot is indított a megyei bajnokságban, a 2016-17-es szezonra azonban már egyetlen csapattal sem nevezett. Olvasóink tudni szerették volna, miért.

Hamarosan bővebben is beszámolunk az okokról, de annyit már most tudunk, hogy bár az egyesület elnöke, Hastó Zoltán már a januári közgyűlésen jelezte, hogy legfeljebb a bajnokság júniusi zárásáig látja el elnöki teendőit, de utódját - jelentkező híján - azóta sem sikerült megtalálni.

A játékosok többsége a kialakult helyzet és a bizonytalan jövő miatt eligazolt. Az egyesület íjász-szakosztálya révén továbbra is működik, az önkormányzat pedig továbbra is napirenden tartja a labdarúgás feltámasztását a községben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!