Közélet

2016.09.09. 14:14

Eldőlt, hogy mi legyen az újság!

A kemma.hu és a 24 Óra új közös kezdeményezésének köszönhetően most olvasóink is beleszólhatnak abba, hogy milyen sporttémákat írjon meg az újság.

kemma.hu

Mint kiderült, a tatabányai foci érdekli a legjobban az embereket, illetve egészen pontosan az, hogy Kiprich Józseffel mi van és mi miért nem tesz valamit a megyeszékhely labdarúgásának érdekében (290). Ha már Bányász: többen szeretnék tudni, hogy az önkormányzatnak is kellett-e bért fizetnie a focistáknak (61 voks). A foci-vonalon maradva, a tatai TAC-pálya sorsa kapta a második legtöbb voksot olvasóinktól (135), a kömlődi sportegyesület megszűnésé pedig holtversenyben 76 voksot kapva szerezte meg a harmadik helyet Ivo Diazzal egyetemben.

Sokan nem értik, hogyhogy nem volt senki Dorogon, akinek a segítségével életben maradhatott volna a az NBI-be felkerült női focicsapat (71 voks), másokat az érdekel, hogyan készül az olimpiára egy sportlövő (29 voks). Az extrémsportok iránt érdeklődők komáromi gyakorlópályát szeretnének, vagy legalábbis tudni, miért nem kapnak (27  vokssal nyomatékosították ezt).
Köszönjük a közreműködésüket! Most rajtunk a sor, hogy az Önöket érdeklő legfontosabb témákat szerkesztőségünk kézbe vegye, s utánuk nézzünk, megírjuk és közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!