Bajnoki rajt

2024.10.09. 09:52

Az ezüstérmesnél vizitál a Tatabánya

A női pólósok számára indul a legkésőbb a bajnoki rajt. A Tatabánya női vízilabda-csapata szerdán az előző idényben ezüstérmes Ferencváros otthonába látogat.

Petrik József

A kupa után a bajnokságban is elkezdődik a szezon a Tatabánya számára. A női vízilabda OB I. vármegyénk egyetlen csapatának szerda este rajtol el.

A TVSE női vízilabda-csapata a Ferencváros otthonában kezdi a bajnoki idényt
A Tatabánya női vízilabda-csapata a Ferencváros otthonában kezdi a bajnoki idényt
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

A Tatabánya az előző idény bajnokával és ezüstérmesével is játszik a héten

Azt nem lehet mondani, hogy a bajnoki sorsolás kedvezett volna a tatabányai hölgyeknek, hiszen az első két fordulóban – egy héten belül - a tavalyi bajnoki döntősökkel találkozik. Szerdán a Ferencváros lesz Zantleitner Krisztina vezetőedző csapatának ellenfele, szombaton pedig a bajnok UTE. Kemény lesz a bajnoki rajt.

– Ezeket a meccseket le kell tudnunk, aztán rendbe rakjuk a játékunkat – emelte ki a klub szakvezetője.

– A számunkra fontos találkozók később következnek, arra kell felkészülnünk. Most, a szezon elején a tisztes helytállás lehet a célunk.

Nincs könnyű helyzetben a TWWP együttese, mivel meglehetősen későn tudnak tréningezni, és ebben az időszakban már hamarabb kezd sötétedni. Aztán utólag az is kiderült, hogy az egyetemre, főiskolára készülő, illetve felvett sportolóit nem tudja megtartani a Tatabánya. Néhányan pedig csak munka mellett tudják vállalni a rendszeres gyakorlást.

Vízilabda OB I., női, 1. forduló

FTC – Tatabánya Womens Water Polo

Budapest, Népliget, FTC-uszoda, szerda: 19 óra 45. Vezeti: Varga Csenge, Sikter R.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!